Kalender

Hieronder vind je de activiteiten van L’escola. Klik op het evenement voor meer informatie.

2020

juni

vrijdag 5 juni 2020 | 20:00 | Gitaarinstituut L'escola, Zwolle

Interne voorspeelavond > gecanceld wegens coronacrisis

Op de interne voorspeelavonden kunnen leerlingen (jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen) zichzelf laten horen aan andere leerlingen zonder verder publiek. In deze besloten kring is de drempel laag om voor te spelen en kunnen leerlingen veel van elkaar leren. Er zijn vijf voorspeelavonden per jaar, en deze vormen een uitstekend podium buiten de studeerkamers.

zaterdag 6 juni 2020 | 13:30 | Gitaarinstituut L'escola, Zwolle

Interne voorspeelmiddag > gecanceld wegens coronacrisis

Op de interne voorspeelmiddag kunnen jongere leerlingen (tussen 5 en 14 jaar) zichzelf laten horen aan andere leerlingen zonder verder publiek. De kinderen hoeven geen stuk te spelen dat tot in de puntjes is afgewerkt, maar wel op voldoende niveau om uit te voeren voor de medeleerlingen.
Het liefst iets dat momenteel wordt geoefend, en wat heel erg mooi wordt gevonden en fijn om te spelen.
In deze besloten kring is de drempel laag om voor te spelen en kunnen leerlingen veel van elkaar leren. Er zijn vijf voorspeelmiddagen per jaar, en deze vormen een uitstekend oefenpodium.
Ook als de leerling niet wil of kan spelen, of als er niets is wat nu geschikt is, wordt aanwezigheid zeer op prijs gesteld, om te luisteren naar medeleerlingen!

vrijdag 26 juni 2020 | 20:00 | Theodorakapel, Zwolle

Einduitvoering

De kans is zeer groot dat de Einduitvoering niet plaats kan vinden wegens de coronacrisis, maar we beramen ons op een erg leuk alternatief!