Leerlingen over l'escola

Ik krijg de tijd en vrijheid om te spelen wat ik leuk en fijn vind.

De lessen die ik op gitaar instituut L’escola krijg zijn heel fijn omdat ik veel leer over natuurlijk gitaar spelen maar er wordt ook heel veel aandacht gegeven aan de theorie van muziek. Daarnaast krijg ik genoeg tijd en vrijheid om te spelen wat ik leuk en fijn vind.

Esther Dijkstra

*****

Met veel plezier volg ik al jaren lessen bij Eva die mij inspireert, motiveert en daarbij heel goed in de gaten heeft wat nodig is voor mijn ontwikkeling en ook rekening houdt met mijn wensen op het gebied van gitaarmuziek. De professionaliteit en kwaliteit van L’escola spreekt mij aan, met daarbij de warme en persoonlijke benadering. Ook worden er ensembledagen en voorspeelavonden georganiseerd die interessant en gezellig zijn.

Josee Nayen

*****

Gitaarles bij Quirijn is ontzettend leuk!

Gitaarles bij Quirijn is ontzettend leuk. Op een ontspannende wijze wordt ik door hem meegenomen in een muzikale wereld zonder grenzen met ontelbare mogelijkheden op de gitaar. Quirijn laat zich aan mij kennen als een begripvolle, vriendelijke en geduldige leraar, die ontspanning, plezier, juiste techniek en goede lichaamshouding hoog in het vaandel heeft staan. Wanneer ik op de gitaar even een lastige periode doormaak ontmoet ik veel begrip en weet hij precies het nodige aan te reiken waardoor de hobbel genomen kan worden.

Annemiek Bonekamp

*****

Quirijn heeft het over ‘muziek maken’ en over techniek in dienst van muzikaliteit.

Ik heb als cellist een aantal lessen gevolgd bij Quirijn Snijder in de aanloop naar een belangrijke auditie. We hebben in die lessen gewerkt aan Bach en Haydn. Door de corona-maatregelen spraken we af via Skype, en dit werkte tot mijn verbazing bijzonder goed. Quirijn heeft kennis van zaken wat betreft stijl en historische correctheid, maar hij spreekt vooral tot de verbeelding. Quirijn heeft het over ‘muziek maken’, hoe kan ik de noten op papier zo levendig mogelijk laten spreken. Techniek in dienst van muzikaliteit. Een inspirerende zoektocht waarin ik mijn auditie programma tot een volgend level heb weten te tillen.

Job Huiskamp

*****

‘Voor de serieuze gitaarstudent is L’escola de ideale omgeving.’

Het is altijd een genoegen om bij Quirijn gitaarles te krijgen. Hij is een zeer kundig docent die je alle facetten van het gitaarspel bijbrengt. Daarnaast is hij geduldig, maar ook vasthoudend. Tot slot is hij een flexibel en aimabel mens met wie het prettig is samen te werken. Voor de serieuze gitaarstudent is L’escola de ideale omgeving.

Hans van de Riet

*****

‘Sinds 3 maanden heb ik gitaarles bij Quirijn van L’escola. Ik ben zeer enthousiast over de lessen.’

Sinds 3 maanden heb ik gitaarles bij Quirijn van L’escola.
Ik ben zeer enthousiast over de lessen. Een paar trefwoorden die me te binnen schieten:
– zeer deskundig: brede kennis van het hele palet van gitaarspelen,
– flexibel: inspelen op de wensen van de leerling,
– waardevolle eigen methodiek,
– neemt ruim de tijd.
– organiseert regelmatig voorspeelavonden.

Jo Laeven

*****

‘De focus ligt op plezier, techniek en een goede speelhouding’

Betrokken en enthousiaste docenten! Ze sluiten goed aan bij de leervraag van hun leerlingen, en weten je uit te dagen het beste uit je gitaarspel te halen. De focus ligt op plezier, techniek en een goede speelhouding.

Yvonne de Graaff

*****

‘Vriendelijke en professionele begeleiding van een hoog niveau!’

Na ruim een half jaar les, ben ik nog steeds ontzettend tevreden over gitaarintituut L’escola. Vriendelijke en professionele begeleiding van een hoog niveau!

Gerrit de Zwart

*****

‘De gitaarlessen zijn goed! Er wordt gebruik gemaakt van een ‘eigen methode‘

De gitaarlessen zijn goed! Er wordt gebruik gemaakt van een eigen methode, die je zelden ziet bij een gitaarinstituut. De gitaarlessen zijn te volgen op ieder niveau, van beginner tot conservatorium.

Jordy Hoogenkamp

*****

‘Wil je echt gitaar leren spelen dan moet je bij Gitaarinstituut L’escola zijn!’

Gitaarinstituut L’escola is veel meer dan een gitaarschool. Je kunt er naturlijk terecht voor reguliere gitaarlessen, maar wanneer je je wilt verdiepen in de geschiedenis van het instrument of in de muziek theoritische kaders ben je hier ook op de juiste plek. Quirijn is geduldig en geeft altijd weer de juiste aanwijzingen en motivaties.
Ook is er maandelijks de mogelijkheid andere gitaristen te ontmoeten op voorspeelavonden en ideeën met elkaar uit te wisselen en het is ook nog eens hartstikke gezellig!
Kortom wil je echt gitaar leren spelen dan moet je bij Gitaarinstituut L’escola zijn!

Harry Rikaart

*****

‘Bij Léscola leer je je eigen gitaarspel ontwikkelen. Telkens wanneer ik er binnen loop ervaar ik een openhartige prettige sfeer.’

Bij L’escola ben ik mijn gitaar beter gaan beheersen en waarderen. Tijdens de lessen komt de muziektheorie, muzikale achtergrond en omlijsting van een muziekstuk ruim voldoende aan de orde zodat de muziek als het ware tot leven komt.
Bij L’escola leer je je eigen gitaarspel ontwikkelen. Telkens wanneer ik er binnen loop ervaar ik een openhartige prettige sfeer.

Marina Hendriks

****

‘Een heel andere ervaring dan ik gewend was bij gitaarlessen. Voor mij zeer waardevol.’

Er wordt hier goed gekeken naar mij als persoon, wat ik nodig heb om verder te komen.
Ik krijg tijdens de lessen o.a.tips voor effectief studeren, analyse van de problemen die ik tegenkom. Er worden mij mogelijkheden aangereikt om de muziek een persoonlijke interpretatie te geven. Een heel andere ervaring dan ik gewend was bij gitaarlessen.
Voor mij zeer waardevol.

Arianne De Vlieg