L’escola in tijden van Corona – lessen online

De mondiale verspreiding van het coronavirus heeft inmiddels ook in Nederland gezorgd voor grote maatschappelijke gevolgen. Op landelijk niveau worden verregaande maatregelen getroffen waarin ook wij mee moeten gaan, om ervoor te zorgen dat de verspreiding van dit nare virus zoveel mogelijk wordt beperkt.

Daarom hebben wij besloten om in ieder geval tot 25 april, en mogelijk nog langer, alle gitaarlessen bij ons op school online te geven, via Skype, Facetime of Zoom. Afgezien van de beperkingen die dit heeft voor muziekonderwijs hebben wij hier goede ervaringen mee en zijn we technisch uitstekend uitgerust. Zijn Skype, FaceTime of Zoom nieuw voor je, dan geven wij daar graag vrijblijvend informatie over.

We zullen met iedere kandidaat leerling op individuele basis een afspraak maken om te kijken of deze lesvorm een goed alternatief is. Daarnaast zijn wij er natuurlijk altijd om telefonisch of via de mail alle vragen die er leven te beantwoorden.

Tot slot willen wij iedereen heel veel sterkte wensen in deze moeilijke periode, en de inspiratie waarmee deze nare gebeurtenissen tot iets goeds kunnen worden getransformeerd!

Eva en Quirijn

Share:
Facebook
Twitter
LinkedIn