Zomerconcert 2014

Op vrijdagavond 20 juni zullen de vrolijke gezangen en melancholieke weeklanken van ontelbare gitaren, gelegen in de handen van onze leerlingen, de laatste lenteavond uitgeleide doen en de eerste zomernacht verwelkomen.

Al deze musici, jong en oud, presenteren op deze avond hun kunst en passie, waaraan wij het afgelopen jaar in bevlogenheid met hen hebben mogen werken. De luisteraar krijgt door het zeer gevarieerde boeket aan stijlen van gitaarmuziek de vele gezichten van de Spaanse gitaar te zien in een enerverend en interessant programma.
Onder meer klassieke gitaarwerken, flamenco, jazz en wereldmuziek zullen het programma vormen van ons Zomerconcert, dat om 19:30 uur begint in het auditorium van Wijkcentrum Holtenbroek in Zwolle.

Onze leerlingenconcerten zijn altijd gratis toegankelijk en dat willen we heel graag zo houden. We sparen echter kosten noch moeite om onze leerlingen, hun families en vrienden tweemaal per jaar een zo mooi en feestelijk mogelijke avond aan te bieden. Daarom vragen we de gasten om een vrijwillige bijdrage aan de onkosten van dit concert, in de daarvoor bestemde doos in de concertzaal.

Vrijdag 20 juni
Wijkcentrum Holtenbroek