Jong Talentklas

Voor kinderen en jongeren van 10 tot 18 jaar

De Jong Talentklas van L’escola biedt een lesprogramma voor kinderen en jongeren tussen de tien en achttien jaar met een bovengemiddelde aanleg en (vooral) de ambitie om hun talent zo goed mogelijk tot ontwikkeling te brengen.
De Jong Talentklas biedt een uitstekende voorbereiding tot een vervolgopleiding aan het conservatorium, maar kan tevens gezien worden als een op zichzelf staande, redelijk intensieve muziekstudie.
In de Jong Talentklas krijg je twee keer per week les: Eén individuele gitaarles van 45 minuten of 60 minuten, en in groepsverband een uur les in de muziektheorie, solfège en stemvorming, en muziek/cultuurgeschiedenis.
Als studiebelasting thuis moet gerekend worden op ongeveer 1 a 1,5 uur studie per dag.

Voor mogelijke deelname aan de Jong Talentklas dient de leerling een toelatingsexamen af te leggen.
Het lesgeld heeft een gereduceerd tarief, door subsidie vanuit L’escola.