Onderwijs

Een breed scala aan lesvormen en cursussen

Zowel de beginnende gitarist, die nog nooit een snaar heeft beroerd, als de gitarist die reeds geruime tijd speelt kan bij L’escola kiezen uit een breed scala aan lesvormen en cursussen. Kinderen vanaf vijf jaar, jongeren en volwassenen: iedereen is welkom!

Bij Gitaarinstituut L’escola kan een ieder op persoonlijke basis gitaar leren spelen, door naar behoefte gebruik te maken van het grote aanbod in lesvormen en cursussen. Het onderwijs bij L’escola kenmerkt zich door de professionaliteit van de docenten en een grote betrokkenheid tot de leerling.

Omdat ieder zijn of haar eigen muzikale voorkeuren, motivatie en ambities heeft, en een bepaalde tijd om (al dan niet dagelijks) gitaar te studeren, stellen wij in samenspraak met de leerling een gebalanceerd lesplan op. De toegepaste lesvorm kan hiermee variëren van het volgen van een enkele wekelijkse les tot een combinatie van lesvormen of cursussen, die met een verschillende frequentie worden bezocht.

Op de pagina’s in deze rubriek vind je informatie over ons aanbod van alle lesvormen en cursussen. Heb je belangstelling voor één van de reguliere lesvormen, neem dan contact met ons op voor nadere informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende invulling die voldoet aan jouw wensen.

Indien je belangstelling hebt voor het volgen van een cursus, dan kun je je hier direct voor inschrijven.

Activiteiten L'escola

Einduitvoering op vrijdag 6 juli

Op vrijdag 6 juli aanstaande vindt de Einduitvoering van dit cursusjaar plaats. Onze leerlingen hebben heel hard gestudeerd om een schitterend concert te kunnen geven. Op het podium vinden we vele solisten en enkele ensembles met werken van onder anderen […]

lees verder

Basiscursussen in de winter

Voor kinderen en volwassenen Op woensdag 23 januari start er een nieuwe Toverkasteelcursus voor kinderen van 5, 6, en 7 jaar. Kinderen van 8, 9, of 10 jaar kunnen vanaf 25 januari “met de gitaar op stap”. En volwassenen kunnen […]

lees verder