Jeugd Gitaarensemble van L’Escola

Het Jeugd Gitaarensemble van L’escola staat tijdens cursusjaar 2017-2018 onder leiding van Quirijn Snijder, en is voor getalenteerde leerlingen van L’escola, tussen de 9 en de 17 jaar, die graag met andere gitaristen muziek willen maken.
Spelen in het Jeugd gitaarensemble is een erg leuke, inspirerende en leerzame aanvulling op de reguliere lessen!

Waar en wanneer?

Het ensemble repeteert op de even vrijdagen, van 16:30 tot 17:45 uur, bij ons op school.
Er vinden in cursusjaar 2017-18 eenentwintig repetities plaats.
Naast deze repetities worden er uitvoeringen gegeven, tijdens de leerlingenconcerten van L’escola, en zo mogelijk extra uitvoeringen op mooie locaties buiten de school.

Kosten voor deelname

Deze bedragen slechts € 180,- per cursusjaar, Inclusief het gebruik van bijzondere gitaren (basgitaar en requinto gitaar).
Ook kan desgewenst in vier termijnen van € 47,50 worden betaald.
Bij instroming op een later moment tijdens het cursusjaar, worden de kosten voor deelname hieraan aangepast.

Extra benodigdheden

Capotasto, metronoom en evt. gitaartuner (zelf aan te schaffen; informatie bij L’escola).

Soorten muziek

Klassiek, Lichte muziek en Wereldmuziek

Quirijn Snijder

Data repetities

2017 – september: 8, 22 / oktober: 6, 20 / november: 3, 17 / december: 1, 15
2018 – januari: 12, 26 / februari: 9, 23 / maart: 9, 23 / april: 6, 20 / mei: 18 / juni: 1, 15, 29 / juli: 13.

Inschrijving en aanmelding

Dit kan telefonisch of via een mail naar L’escola.