Ensembledagen

Twee keer per jaar organiseert de school een ensembledag voor haar leerlingen. Vooraf gestudeerde werken worden dan, onder begeleiding van de docenten, gespeeld en gestudeerd door diverse gitaarensembles, in trio-, kwartet- en kwintetvorm. De ensembledagen vinden plaats in het najaar en in het voorjaar.
Sommige van deze ensembles blijven na de ensembledag repeteren om zich voor te bereiden op een uitvoering in een van de openbare leerlingenconcerten.

Na aanmelding voor deze dag worden diverse ensembles (klassiek, traditionele muziek of lichte muziek) samengesteld, waarna de leerlingen ruim een maand de tijd hebben om hun partij(en) te studeren. De samenstelling van de ensembles geschiedt op basis van leeftijd, niveau, en keuze voor een bepaald genre.

Ook de leerlingen die nog geen of weinig ervaring hebben in het samen spelen nodigen we graag uit om mee te doen!

Stel een vraag